Infotelligence

Infolook biedt bedrijven en overheden oplossingen op het gebied van Media Monitoring en Media Monitoring Analyse. Wij bieden dit aan onder de noemer: Infotelligence©. Intelligent omgaan met verrijkte data waardoor bedrijven en organisaties naast overzicht ook inzicht krijgen in de voor hen belangrijkste nieuwsberichten, bronnen, auteurs, trends en analyses. Binnen Infotelligence maken wij onderscheid in:

 • Media Intelligence
  data classificatie en intelligente zoek- en vind technologieën worden ingezet opdat er logische verbanden tussen media-uitingen ontstaan of bijvoorbeeld media-uitingen geclusterd kunnen worden op thema.
 • Media Monitoring
  media-uitingen vanuit verschillende uitgevers of bronleveranciers (kranten, vaktijdschriften, radio en televisie, websites, rss feeds) worden naadloos geïntegreerd in 1 oplossing, gebaseerd op de specifieke eisen en wensen van de klant.
 • Media Presentatie
  modulaire presentatie van oplossingen van een eenvoudige nieuwsbrief tot aan dynamische kennisportals met daarin zowel relevante media-uitingen als bijvoorbeeld interne projectdossiers.
 • Media Analyse
  uitgebreide analysetools en visualisatie van verrijkte content zodat klanten analyses kunnen loslaten op de voor hen relevante media-uitingen.