Infolook: van big data naar smart data

Infolook: Content integratie, Digitale nieuwsdiensten, Digitaliseren, Knipselkrant, Kennismanagement

Infolook is een software & consultancy organisatie met kantoor in Zevenbergen (Noord-Brabant). Onze hoofdactiviteit is het realiseren en beheren van toepassingen die bedrijven en organisaties in staat stellen om hun externe mediabronnen maar ook interne bronnen optimaal in te zetten.

Wat biedt infolook?

Infolook ontwikkelt in eigen huis toepassingen die modulair zijn opgebouwd zodat we onze klanten maatwerk kunnen bieden op het gebied van:

  1. in te zetten mediabronnen (kranten/vaktijdschriften/RTV/Online)
  2. maatwerk in classificatie en ontsluiting van die bronnen
  3. maatwerk in presentatie (van nieuwsbrief tot dynamische kennisportals)
  4. maatwerk in analyses
  5. maatwerk in service

Door de schaalbaarheid van de ontwikkelde applicaties kunnen wij maatwerk aanbieden tegen vaste licentiekosten. Wij zijn onafhankelijk van uitgevers zodat u meerdere bronnen van verschillende uitgevers kunt integreren in één volledige oplossing.

Voor wie?

Onze toepassingen zijn uitermate geschikt voor grote kennisorganisaties die zowel offline mediabronnen als online bronnen willen inzetten bij media monitoring en daarop vergaande analyses willen loslaten. Geen enkel bedrijf of organisatie heeft exact dezelfde eisen en wensen ten aanzien van de inzet van mogelijke bronnen; gewenste toepassingen en vooral op maat gesneden analyses. De toepassingen van Infolook worden om die reden veelal bij verschillende afdelingen ingezet zoals PR, (Corporate) Communicatie, Webcare, Marketing, Business Intelligence

Om die reden geloven wij in maatwerk helemaal afgestemd op de eisen en wensen van de klant; nu en straks waarbij onze specialisten direct reageren indien er aanvullende vragen worden gesteld.

Infolook zorgt ervoor dat u de juiste informatie op het juiste moment op de juiste plaats en via het door u gewenste medium kan ontvangen. U wilt geen bulk data u wilt smart data!

Wij staan voor u klaar!