Infolook: wij ademen service

Ouderwetse service in een zeer innovatieve nieuwe media omgeving voor Media Monitoring en Media Analyse.

We breathe service
Wij ademen service

Infolook levert: maatwerk in (betaalde en openbare) bronnen, maatwerk in ontsluiting van die bronnen, maatwerk in presentatie en maatwerk in analyse en rapportage.

Naar onze stellige overtuiging kan dit niet anders daar elk bedrijf of organisatie haar eigen eisen en wensen heeft ten aanzien van bronnen, verrijking en functionaliteit.

Samen met onze grote klanten geloven wij dus niet in standaard producten waar uw organisatie zich op moet aanpassen. De geboden oplossing moet zich aanpassen aan uw organisatie.

Wij geloven in maatwerk maar wel gebaseerd op gestandaardiseerde oplossingen aan de achterkant opdat we vaste licentieprijzen kunnen aanbieden. Infolook onderscheidt zich op dit punt in de markt en dat zullen wij blijven doen. Om dit goed te borgen bij bestaande en nieuwe klanten hebben wij een ouderwetse serviceorganisatie die klanten ondersteunt bij alle mogelijke vragen en problemen. Wij werken met één aanspreekpunt en met één projectleider per klant die met u meedenkt op elk willekeurig terrein van de nieuwe media. Op deze wijze kunnen wij heel gericht meedenken met uw eisen en wensen ten aanzien van de gewenste informatie voorziening en werken wij in de praktijk als een verlengstuk van uw organisatie. ‘U vraagt en wij draaien’ is ons devies en onze serviceorganisatie staat voor u klaar op het moment dat het u past. Geen wachttijden; geen lange doorlooptijden voor service en vragen, maar direct iemand aan de lijn die met u meekijkt en meedenkt.

Kortom ouderwetse service zoals het hoort bij dergelijke belangrijke nieuwe media projecten. Indien u referenties wenst dan verstrekken wij die graag want onze klanten zullen deze unieke aanpak van Infolook beamen en vooral onderschrijven.

Infolook: we breathe service