Mailer – dé nieuwsdienst voor opmaak en verzending nieuwsbrieven

Mailer: dé nieuwsdienst om snel en doeltreffend de juiste informatie bij de juiste doelgroep te krijgen.

Infolook exploiteert en beheert oplossingen op het gebied van Media Monitoring en Media Monitoring Analyse. Onder de noemer Infotelligence kunnen wij dergelijke projecten als turnkey oplossing en tegen vooraf bekende prijzen bij uw organisatie implementeren en beheren.

Als service organisatie werken wij al jaren in dit segment en wij weten dat sommige bedrijven en organisaties vaker ook op zoek zijn naar afgeleide deeloplossingen of specifieke ICT kennis die infolook kan bieden. Wij helpen en ontzorgen u graag op het gebied van dergelijke ICT vraagstukken.

Een oplossing die we separaat kunnen aanbieden is een nieuwsdienst genaamd Mailer of mPublisher. Deze nieuwsdienst is opgezet om organisaties in staat te stellen om nieuwsbrieven op te maken en te verzenden. Het is een zogenaamde stand alone web-based applicatie die u vanuit iedere locatie kunt bedienen. U kunt eigen afbeeldingen toevoegen aan berichten, eigen berichten toevoegen gebruikmakend van een teksteditor en specifieke nieuws webfeeds toevoegen. Abonnee- en campagnebeheer behoren uiteraard standaard tot de geboden functionaliteiten, evenals handige publicatiefuncties zoals herpubliceren en automatisch publiceren bij afwezigheid. Mailer bevat eveneens een statistiekenmodule zodat u overzicht en inzicht krijgt en behoudt hoe uw nieuwsbrieven worden gelezen.

De nieuwsdienst Mailer is modulair opgebouwd, dus wij kunnen inspelen op uw specifieke eisen en wensen ten aanzien van gewenste (betaalde en openbare) bronnen, functionaliteit en uiteraard opmaak in de look and feel van uw organisatie. Voor meer vragen zie voor contactgegevens onze contactpagina.

Mailer / mPublisher - dé nieuwsdienst van Infolook
mPublisher – dé Mailer nieuwsdienst van Infolook