Media Analyse

Media Analyse: Meten is weten

Het ontvangen van relevante mediaberichten geeft u overzicht, maar u wilt tevens inzicht.

Voorbeelden van Media Analyse oplossingen die wij voor u kunnen leveren zijn:

  • Grafische analyses van de voor u relevante media-uitingen
  • Grote diversiteit in typen grafieken; in opmaak en presentatie
  • Grafische presentatie van elk willekeurig veld in de library (digitale bibliotheek) zodat u heel specifiek kunt zoeken en dit grafisch kunt weergeven
  • Vergelijkingen op basis van standaarden
  • Maatwerkgrafieken direct afgeleid van de eerder verrijkte content (bijvoorbeeld op basis van: auteur, plaats, regio, thema, bron, datum, etc.)

Exporteer de voor u relevante data, gevonden op basis van (Solr) query’s, via een csv en/of als grafiek in de meeste gangbare formaten (png, jpeg, pdf, svg). Hiermee maakt u vervolgens rapportages op elk moment van de dag, wanneer het u uitkomt.

Door de achterliggende structuur van de library kunnen wij de oplossing zo inrichten dat we direct en volledig inspelen op wat voor u van belang is bij uw taken en verantwoordelijkheden binnen afdelingen als woordvoerders; corporate communicatie; sales management en business intelligence.

Media Analyses zijn dan ook voor ieder bedrijf of organisatie verschillend. De uiteindelijke oplossing stemmen wij direct af op uw eisen en wensen en groeit mee met uw informatiebehoefte.

Analyse exporteren als grafiek
Analysegrafiek exporteren als afbeelding